Helovinas Vainikas LED Šviesos Kaukolė Vaiduoklių Festivalis Siaubo Apdailos endant Vainikas Namų Dekoracijas Vainikai sunkiai netekties valandai Durų Rotango R

€12.60 €9.82

L
M
S
Prekės kodas: a139111
Kategorijos: Dirbtinis Papuošalai
Žymos: monetos rotango, tika vainikas, dirbtinis gypsophila vainikas, corp helovinas apdailos, karo vainikas apdaila, wovan rotango krepšys, svirnas namų dekoracijos, helovinas apdailos pilka, rotango žiedas 30cm, lauko rotango dekoras.

Patvarus Jokio Blukimo Namų Puošybai Helovinas Kaukolė Vainikas Šalis Tiekimo Lauko, Patalpų Aprašymas.

1. Dydis: vainikas dydis 40cm, gali būti pakabinti ant durų ir lauko palangės.Tai labai graži Helovinas vainikas.

2. Medžiaga: Dirbtinės vainikas pagamintas iš šilko, su rožių, kaukolė, ir uogos.Geras patvarumas, nėra lengva išnyks ir žalą.Turtinga spalvų gama leidžia sode patrauklesnė.

3. Gera Apdaila: Helovinas kaukolė vainikas yra geras namų dekoro akcentas, raudona rožė, bus parodyti tvirtą atostogų atmosfera.

4. Keli Naudoja: Puikus dydžio už jūsų durų, židinys, galerijos sienos, bet kur jūsų namuose.Gražių namų dekoro, kad atitiktų jūsų reikalavimus įvairioms progoms, taip pat galite pasidalinti ja kaip dovana su savo šeima ir draugais.

5. Gera Dovana: Dirbtinis vainikas gražus ir elegantiškas dizainas, puiki dovana savo šeimos, kaimynų, draugų, ar kolegų, ir kt.

Specifikacija.

Pavadinimas: Helovinas kaukolė vainikas

Medžiaga: plastikas

Spalva: juoda

Gaminio Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Stilius: be šviesos, su šviesos

Paketą Sudaro: 1 * Helovinas kaukolė vainikas

Pastaba.

1. Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis.

  • Medžiaga - Plastikiniai
  • Formos - Round
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti