Naujas Kalėdų LED Girliandą Kabo Dekoro Namų Rotango Sienos, Durų, Namo Šalis Lauko Shopping Mall Apdailos Girliandą Vainikas

€10.06 €7.05

L
M
S
Prekės kodas: a213640
Kategorijos: Dirbtinis Papuošalai
Žymos: monetos rotango, papuošalai arco namuose, tika vainikas, undinė kalėdų garliava, kalėdų dekoracijas namuose 20, neapibrėžta kelnės, metų lauko dekoracijos, sulankstomas lauko apdaila, pasilepinti šalies apdaila, ženklelis kalėdų.

Funkcijos: 1.Tai Kalėdų vainikas yra pagaminti iš augalų, pintais, drobulę, pledas audinio ir LED, kuri yra sveiką ir ekologišką ir turi ilgą tarnavimo laiką. 2.Rankų darbo vainikas yra labai realus, paprasta ir turtinga, ir gali būti naudojamas Pridėti meno į savo namus. 3.Tinka vidaus reikalų, šeimos, šalies, sienų, durų, gyvenamasis kambarys, miegamasis, langų, durų, sienų apdaila, gyvenamasis kambarys ir valgomasis gėlių apdaila, židinys ir kabineto apdaila, ypač Helovinas, Padėkos ir Kalėdos. 4.Dirbtinės gėlės turi būti saugomas toje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių ir lietaus.

Specifikacija: Medžiagos: augalų, pintais, Led šviesos eilutę, audinys Dydis: kaip pavaizduota Baterija: 2 AA baterijos (neįtraukta)

Pakuotė: 1 vnt * Kalėdų LED Girliandą Kabinti. (be baterijos)

Pastaba: Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Formos - Round
  • Medžiaga - Šiaudų
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti