Baltos spalvos Girlianda Vytelių Apvalaus Dizaino, Dekoratyvinės Gėlės Vainikas Durų Pakabos Rotango Girliandą Rankų darbo "PASIDARYK pats" Kalėdų Dekoracijos

€3.71 €2.79

L
M
S
Prekės kodas: a213757
Kategorijos: Dirbtinis Papuošalai
Žymos: storas dekoras, vieną puošyba, monetos rotango, tika vainikas, kalėdinė dekoracija flanelė, ilgai kalėdinis dekoras, tailando girlianda, kalėdinė dekoracija tiesiai, lauko rotango dekoras, ženklelis kalėdų.

Featrues

1. Beveik Gamtinių: vainikas yra pagaminti iš natūralių rotango ir pagaminti rankomis.Nėra jokių gėlių ir bet kokios apdailos ant vainikas.Jūs galite DIY savo mėgstamą stilių.

2. Universalus: Šis dekoratyvinis vainikas dizaino tinka tiek vidaus, tiek ir lauko darbams.Pakabinti virš jūsų židinys, padėkite jį ant jūsų durų, arba ant gyvenamojo kambario sienos.Šis vainikas atneš jums malonus natūralią atmosferą.

3. Ne privalomi techninės Priežiūros darbai: durų vainikas yra pagaminti iš natūralių, pintais, patvarus jaustis, ir tik mano rankų darbo apskritai.Ji nereikalauja jokios priežiūros išlaikyti savo spalvą ir tikroviška išvaizda.

4. Tinkamą Dydį: Jie vainikas su 10cm, 15cm, 20cm, 25cm, 30 cm, išorinis skersmuo.Prašome pasirinkti dydį jums reikia atsargiai.

Specifikacija

Medžiaga: Rotango

Spalva: Balta

Dydis: Dia 10cm, 15cm, 20cm, 25cm, 30 cm

Paketas Apima:

1× Vainikas

  • Prekės Pavadinimas - firlar
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Medžiaga - Šiaudų
  • Formos - Round
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti