Naujas Halloween Troba Vainikas Papuošalai Derliaus Virtuvės Padėkos Moliūgų Sunkvežimių Vainikas Langas, Durys, Sienų Dekoras Kabinti 2021

€10.59 €8.47

L
M
S
Prekės kodas: a194120
Kategorijos: Dirbtinis Papuošalai
Žymos: mergina moliūgų, troba citrinos dekoras, sodybos, medinis dekoras, kinija moliūgų, troba medvilnės dekoras, kaimo turizmas šaliai dekoro, sodybos, sodo dekoro, troba australijos dekoras, orleanas helovinas dekoracijas, oranžinė helovinas dekoracijas.

😍Paprasta, Derliaus ir Kaimiškas būtų puikus papildymas jūs kristi dekoro.Jums bus fall in love su juo durų!Mes žinome, kad tai bus didelis hitas per Rudenį.Mes negalime laukti, kad pamatyti vaizdą savo vainiką ant savo durų ar įvežimo būdas!

🌷FUNKCIJA: Šį rudenį vainikas su amžinai populiarus senas sunkvežimis ženklas-tai puikus būdas papuošti jūsų duris arba namuose šį sezoną .Juoda ir balta buffalo spausdinti ant sunkvežimio tikrai išsiskiria per daug.Šis vainikas pagamintas iš aukščiausios kokybės deco akių patenka spalvos.Aš pridėjo metrų laidinio juostelės aplink vainikai ir lankas.Vainikas yra kirčiuotas su rudenį lapai ir mielas mažai moliūgų .

🌷DYDIS: Matavimai yra apytiksliai ir iš patarimas patarimas > Patarimas patarimas, lapai, stiebai, vynuogės, žolės, arba lankai, tiesiog, kaip parodyta paveikslėlyje.22 cm pločio ir 33 cm aukščio, 6 cm gylio(Tai yra dydis, įskaitant gėles, rotango, yra apie 18 cm)

🏡Graži kambarinė arba lauko dekoro: esu mylintis nuostabus grožis dizainas!Šis ypač vienas, šį rudenį vainikas su amžinai populiarus senas sunkvežimis ženklas-tai puikus būdas papuošti jūsų duris arba namuose šį sezoną .Juoda ir balta buffalo spausdinti ant sunkvežimio tikrai išsiskiria per daug.Šis vainikas pagamintas iš aukščiausios kokybės deco akių patenka spalvos.Aš pridėjo metrų laidinio juostelės aplink vainikai ir lankas.Vainikas yra kirčiuotas su rudenį lapai ir mielas mažai moliūgų .

🎁Puiki dovana: Šis gražus vainikas yra puikus pasirinkimas draugui ar šeimos nariui.

Dėmesio: Rankų Darbo

Medžiaga:vielos rėmas, Deco akių, laidinis juostelės, rudenį lapai, dirbtinių moliūgų, klijai.

*Dydis: dydis, rožinė hydrangea vainikas yra apie 18", gatavo produkto.

Taikomas ištisus metus.

Apima vidaus/lauko universalumas

Tai gali būti įdėtas bet kur priekinės durys, židiniai, sodai ir kt.

  • Formos - Round
  • Medžiaga - Akrilo
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Gabalas plastiko. Nieko, kaip nuotraukoje. Negalima pirkti

    Loveableqt02 | 2021-11-12

    Jūsų Įvertinimas : 1

    Aš maniau, aš nusipirkau vainikas!!!! pasirodo, kad spausdinimas ant popieriaus akrilo, labai apmaudu, kad nieko panašaus, ką aš užsisakyti

    Marganec4 | 2021-09-01

    Jūsų Įvertinimas : 1

    Baisus! Tai tik plastiko gabalas. Neapsigaukite. Tai NE VAINIKAS!!! nuotraukos rodo, kad jis yra žymiai didesnis. Labai nusivylęs.

    Gerson Tome | 2021-09-05

    Jūsų Įvertinimas : 1

    Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti