45CM Rudens Vainikas Kalėdų Dekoro Derliaus Helovinas Modeliavimas Vainikas Namų Moliūgų Klevo Lapų Vainikas Puošimas Ornamentais

€19.21 €14.61

L
M
S
Prekės kodas: a211313
Kategorijos: Dirbtinis Papuošalai
Žymos: false dekoratyviniai papuošalai, dekoratyviniai papuošalai didelis, dekoratyviniai ornamentai, indija, oranžinė dekoratyviniai papuošalai, eglė dekoratyviniai papuošalai, dekoratyviniai papuošalai musulmonų, fitneso dekoratyviniai papuošalai, dekoratyviniai ornamentai, elegantiškas, pelėsių dekoratyviniai papuošalai, pokemon dekoratyvinis ornamentas.

Rudens Derliaus Helovinas Vainikas Netikrą Gėlės Modeliavimas Vainikas Namų Durų Puošimas Ornamentais Festivalis Sienos Kabo Pakabukas

Aprašymas:

1. Aukštos kokybės: Šis vainikas pagamintas iš vynuogių ir dirbtiniai augalai, įskaitant spalvinga moliūgai, pinecones, spalvinga uogos ir klevų lapai.Gyvas, tvirtas, ilgas tarnavimo laikas, puikios apdailos, durų ir sienų.

2. Dydžio ir dizaino durų vainikas yra apie 45cm skersmens ir maždaug 6 cm aukščio.Sukurta vėlyvą rudenį, jis yra idealus, durys, langai, sienos, židiniai, šalys ir Padėkos, apdovanojimai.Tai yra labai apkūnus rudens klevų uogų vainikas.

3. Daug funkcijos: Dirbtinės Kalėdų girliandos bus pagyvinti durų.Turite moliūgų pinecone, aukso vaisių klevo lapų, vynas, raudonas klevo lapas, cukranendrių, klevo lapai, saulėgrąžų klevo lapų ir pan.Turtinga spalvų ir aukštos imitacija.

4. Išgalvotas Dovanų: Šių dirbtinių vainikai, yra ne tik puikus dekoravimas jūsų namuose, bet taip pat puikiai tinka housewarming, gimtadienio ar Padėkos dovanos.Puikiai tinka vestuvėms, šalys, Kalėdos, Valentino diena, Padėkos diena, naujieji Metai ir kt.

5. Prabangus apdailos ir ilgalaikį spalva: taikyti naujausias presavimo technologija, gali padėti išvengti lapai nukristi, užtikrina ilgalaikį naudojimą; rudenį dekoratyviniai vainikai naudoti vandenį, putas, lygaus plastiko ir patvarus rotango žiedo struktūra, siekiant išlaikyti jų spalvą ir išvaizdą ilgą laiką.

Ypatybė:

1. Gyvinti atostogų atmosferą ir atsigaivinti savo namuose įdomus ir įsimintinas laiką su šeima ir draugais.

2. Šis dirbtinis vainikas papuoštas dirbtinėmis moliūgai, klevo lapai, uogos ir pinecones šviečia savo atostogas.

3. Tai graži namų dekoracija.Jis gali taip pat būti panaudota kaip speciali dovanų draugams ir šeimos nariams.Puikiai tinka rudenį-teminius šalys, vestuvės, etapai, Helovinas dekoracijas.

Specifikacija:

Gaminio dydis: 45cm / 17.7 skersmuo

Grynasis svoris: 280g

Medžiagos: šilko audinio

Gaminio pakuotės: OPP krepšys

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Helovinas Vainikas

  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Medžiaga - Šilko audinio
  • Neto svoris - 280g
  • helovinas vainikas - kalėdų vainikas
  • Gaminio Pakuotės - opp krepšys
  • Gaminio Dydis - 45cm / 17.7 skersmuo
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti