Super Absorbentas Vonios Kilimėlis Greitai džiūsta Vonios Kilimėlio neslidus Įėjimo Słomianka Nappa Odos Kilimėliai Tualetas Kilimų Namų Dekoro

€13.50 €9.45

L
M
S
Prekės kodas: a222450
Žymos: putų vonios kambarys kilimas, lv vonios kambarys kilimas, samanų kilimų vonios kambarys, japonija vonia kilimas, islamas vonia kilimas, apdaila vonios kambaryje kiliminė danga, lama vonia kilimas, panda vonia kilimas, patogūs vonios kilimėlis, gražus vonios kilimėlis.

Super Absorbentas Grindų Kilimėlis Minkštas Kilimas neslidūs Vonios Grindų Kilimas Durų

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC+Techninių velvet+Nappa oda

Dydis: 40 x 60 cm/50 x 80cm/45 x 150cm (15,7" x 23.6"/19,7" x 31.5"/17.7 x 59")

Spalva: Šviesiai pilka/Tamsiai pilka/Mėlyna/Žalia

Forma: Ovalo

Savybės:

-[Stiprus neslidus]:Mūsų neslidžia grindų kilimėliai yra pagaminti iš PVC, techninių aksomas,oda Nappa, kuris džiūsta greičiau nei įprasta grindų kilimėliai.Neslidžios gumos apačioje tvirtai padidinti saugą ir stabilumą.

-[Vandens Absorbcijos Ir Greitai-džiovinimo]:Stipri vandens absorbcija, greito įsiskverbimo be vandens kaupimosi.Jis gali greitai sugerti vandens dėmes ir aliejaus dėmes.Išlaikyti grindis švarias ir sausas laikyti savo namuose, jaukus ir švarus.

-[Naudojimo Scenarijai]:Tinka vonia, kriauklė, virtuvė, skalbimo kambarys, gyvenamasis kambarys, miegamasis, įėjimas ir pan.

-[Aukštos kokybės Grindų Kilimėliai]:Padeda sumažinti žalą aukšte iš drožlių ir aliejaus dėmes.Geros kokybės grindų KILIMĖLIAI nėra išskaidyti arba suspausti, laikui bėgant, gali būti naudojamas nuolat, ilgą laiką.

-[Lengva Valyti]:grindų kilimėlis yra naftos, atsparus ir greitai sugeria vandenį.Ji tik turi būti nuvalytas šepečiu arba kempine, kuri sutaupys jūsų laiką ir energiją.

Pakuotė:

1 x Grindų Kilimėlis

Pastabos:

1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3 cm klaidų,ačiū.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

  • Medžiaga - PVC+Techninių velvet+Nappa oda
  • Modelis - Kita
  • Dydis - Other
  • Stilius - Modernus
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Prašymas - VONIOS kambarys
  • Modelio Numeris - Namų Apdailos, Grindų Kilimas
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti