2vnt/Komplektas Akmenimis Vonios Kilimėlis Nustatyti Flanelė Anti-Slip Virtuvės, Vonios Kilimėlis, kiliminė danga, Vonios kambarys Toliet Kilimas Skalbti Tapete

€11.83 €8.75

L
M
S
Prekės kodas: a230415
Žymos: vonios kilimėlis hm, lv vonios kambarys kilimas, vonios kambarys poliesteris kilimas, kilimėlių įvesties vonios kambarys, kilim vonios kilimėliai, lama vonia kilimas, vienas vonios rinkinys, anti slip spinta, neapibrėžta kelnės, din virtuvės kriauklė.

2vnt/Komplektas Akmenimis Vonios Kilimėlis Nustatyti Flanelė Anti-Slip Virtuvės, Vonios Kilimėlis, kiliminė danga, Vonios kambarys Toliet Kilimas Skalbti Tapete

Ypatybė:

100% brand new ir aukštos kokybės.

Piltuvėlio medžiaga, labai minkšta jausmas ir patogiai.

Lengvai sugeria vandens ir dulkių gerą atsparumą slydimui.

Specifikacija:

Medžiaga:Poliesteris

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Aikštės dydis: 80*50cm/31.50*19.69 colių

U formos dydis: 50*40cm/19.69*sudarė 15,75 colių

Pakuotėje:2vnt Kilimėliai

Vežimas

1. Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina Angelostudija.lt. 2. Jei nuspręsite, express siunta, ir jūsų adresas yra apibrėžta kaip nuotolinio valdymo srityje, Fedex /DHL, jums reikia papildomai mokėti $30 nuotolinio laivybos mokestis.Arba prašome suteikti mums naujų kitą adresą, kad nėra nuotolinio valdymo pultelio.Atokioje vietovėje patikrinti per link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Jeigu turite kokių nors keisti tvarką, prašome palikti žinutę užsakymo formoje. 4. Prašome patikrinti, ar jūsų adresas ir kontaktinis numeris yra teisingas, ypač patikrinkite savo pašto kodas ir miestas yra teisinga informacija ,kitaip jūsų sklypo nebus iš laivo.

Garantija

Vienerių metų garantija visiems produktams, bet vienetas, kuris įrodo, sugedęs, o per garantijos galiojimo laikotarpis bus remontuojami nemokamai dalių arba pakeisti.Galutinis vartotojas yra atsakingas už visus krovinių gabenimo įkainiai .Garantija neapima jokių atsitiktinių, atsitiktinę arba pasekminę žalą, kylančią naudojant.

Atsiliepimų&Reitingas

Mes vertiname jūsų verslą, kad labai.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums Teigiamų atsiliepimų ir 5 Žvaigždučių reitingą.Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitiki savimi, kurti savo verslą ir tarnauti jums geriau.Jei nesate patenkintas dėl bet kokių priežasčių, nedvejodami susisiekite su mumis, bendravimas yra daug veiksmingiau nei atidarymo ginčą.Mūsų klientų aptarnavimas ir techninė pagalba padarysime viską, kad pasiūlyti jums patenkinti sprendimas.

  • Prašymas - VONIOS kambarys
  • Funkcija - Eco-Friendly
  • Modelio Numeris - AAA
  • Stilius - Modernus
  • Modelis - Geometrinio
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Medžiaga - PVC
  • Super došlo rychle

    Mxuse4ka 91 | 2022-01-17

    Jūsų Įvertinimas : 5

    Kaip aprašyme, atėjo per 3 savaites

    Lundukova Viktriya | 2021-11-01

    Jūsų Įvertinimas : 5

    Puikios prekės, kojų gražus neslidus. Pardavėjas rekomenduoju.

    Renata Bolada10 | 2022-01-17

    Jūsų Įvertinimas : 5

    Geras kilimėliai, vidutinės kokybės, ne stora, bet ir ne itin plonas, apačioje guma

    Bykowalex | 2022-01-11

    Jūsų Įvertinimas : 5

    Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti