Veido Aliejus Sugeria Volai, Vulkaninės kilmės Akmens Dėmės Valiklis Veido, T zonos Naftos Pašalinti Geležinkelių Stick Kamuolys Veidas Blizga

€3.79 €2.65

L
M
S
Prekės kodas: a89824
Žymos: dažų roller, didelis dydis jade susiduria su voleliu, triated veido roller, raudonasis kvarcas veido, plisuotos susiduria su voleliu, veido roller 1 vnt, rolling stones papuošalai, stiklo akmenų masažas, fondas praleisti grožis, veido forma.

Savybės:

1. Veido masažas: Rolling stone volai per jūsų oda jaučiasi dangaus, kaip mini veido masažas.Griovys savo jade volai ir naudoti mūsų 2-in-1 Mattifying veido volai riebiai ir spuogas linkusi oda.

2. Lengva Naudoti: Švelniai roll veido volai kamuolys per savo " T-zoną, ar bet kur oda blizga.

3. Daugkartinio naudojimo: Skirtingai nuo sugeriamasis popierius riebiai odai, kurie yra naudojamas tik vieną kartą ir išmesti iš, šis aliejus-sugeria volai yra daugkartinio naudojimo.Valyti, twist žiedas, kad ją atlaisvintumėte, ir išimkite akmens.Nuplaukite švelniu valikliu, nuplauti, ir išdžiūti prieš užraktas atgal.

Aprašymas:

Šis veidas volai pagaminti iš nekilnojamojo vulkaninės kilmės akmuo, kuris sugeria alyvos pertekliaus iš karto.Tai mūsų paslaptis, naujausia, shine-laisvos odos bet kuriuo metu.Naudoti ant švaraus arba gatavo veidą—ji nebus bałagan jūsų makiažas.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS

Spalva: juoda

Dydis: 8x3cm

Pakuotė:

1 x Veido Aliejus Sugeria Volai

  • Spalva - juoda
  • Maitinimo Šaltinis - Nėra
  • Vienetų skaičius - Vienas Vienetas
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas - MSQ
  • Medžiaga - ABS
  • Dydis - 8x3cm
  • Užsakymas jau laukia nuo spalio 2 d. Jis niekada atėjo. Pardavėjas padidėjo pristatymo laikas, kitas 1,5 mėnesio, o aš ne sutikti. Aš atidariau ginčą, aš laukia grąžinti pinigus.

    Styazhkin 88 | 2021-12-22

    Jūsų Įvertinimas : 1

    ??? ? Aprašyme. Nenuostabu, ?? tikrai praeina savaime neplautas blizgesį. Kad ??? perplauti? mane ?? ?????????? ištraukite balioną, muilo???,? тюбике. Vienintelis labai blogas mechanizmas??????????, manau, ?? ilgai ??? ?? pakankamai yra pakankamai.

    Guilherme Vilela7 | 2021-12-10

    Jūsų Įvertinimas : 5

    Aš esu didžiuotis savininkas labai riebi oda, todėl, kai aš pamačiau šį įtaisą, tuoj pat jį заказала. Ratuką mano atveju gana dėlto vidutinė sugeria odos riebalus, tiksliai nėra pakaitalas матирующим салфеткам. Jis naudingas man, kad greitai sukelti asmuo tvarka per dieną. Susipažinęs su sunkumais, reikia neįtikėtiną stengtis провернуть aukso žiedas ir akmens pagal laikrodžio rodyklę. Tokiu atveju умудриться nėra raktas į jį. Po duomenų tvarkymo ratuką reikia nuplauti su muilu šiltu vandeniu, palikti сушиться naktį, o kitą dieną atsargiai surinkti visą dizainą. Galbūt labiau jis tiks merginoms, kurie nesinaudoja тональными priemonėmis, nes mano atveju akmuo juos tučtuojau забивается, prarasti savo efektyvumą. Dangtelis ūkio blogai, gali самопроизвольно atskleista сумочке. Instrukcijas į коробочке buvo nurodyta, kad naudotis jiems galima iki dviejų mėnesių. Užsakymas buvo skubiai išsiųstas ir pristatytas.

    Ariecjryberson | 2021-12-03

    Jūsų Įvertinimas : 5

    PErfecto

    Michaelmyspace415 | 2021-10-27

    Jūsų Įvertinimas : 4

    Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti