TP5000 4.2 V/3,6 V 1A Ličio Baterijos Įkrovimo Valdybos Kroviklio Modulis

€0.72

L
M
S
Prekės kodas: a67736
Kategorijos: Apšvietimo Reikmenys
Žymos: belaidžio s8 įkroviklis, v modulis lifepo4 tp5000, chip tp5000, baterijos kroviklis 200a, tp5000 modulis 36v, baterijos kroviklis b6ac, baterijos kroviklis c300, baterijos kroviklis p500, samsung įkroviklį, png, h5 automobilio akumuliatoriaus costco.

Produkto parametrai:

TP5000锂离子电池 磷酸铁锂电池 1A电流 4.2/3,6 V

TP5000 ličio jonų baterija ferrolithium fosfato baterijos 1A srovės 4.2/3,6 v

功能:对锂电池及磷酸铁锂电池充电。充满自停。红绿双灯指示。

Pareigos: krauti ličio baterijos ir ličio geležies fosfato baterijos.Visiškai savęs sustabdyti.Raudona ir žalia dvigubas šviesos indikacija.

尺寸:21.5*14.5*4.2 mm

Dydis: 21.5 * 14.5 * 4.2 mm

用法:TP4056 4057充电板用法相同。

Naudojimas: tp40564057 įkrovimo valdyba yra naudojamos tos pačios.

1、锂电池只需接好5V电源,输出B+B-接好电池即可。充电中红灯亮,冲满自停,充电完毕绿灯亮。

1. Ličio baterijos tik turi būti prijungtas prie 5V maitinimo ir išėjimo B + B-prijungtas prie akumuliatoriaus.Raudona šviesa yra krovimo metu, savarankiškai sustabdyti yra pilna, ir žalia šviesa yra po baterija.

2、用于磷酸铁锂电池3.6 V,只需烙铁焊开两焊盘之间锡点即可。电源电池连接方法如上述不变。如需改回充4.2V锂电池,利用焊盘沾焊锡连回即可。

2. Jis naudojamas 3,6 V ličio geležies fosfato baterijos, tik litavimo alavas tarp dviejų pagalvėlės, kurias lituoklio.Prisijungimo būdas išsikrauti baterijos-tai tas pats, kaip pirmiau.Jei reikia pakeisti 4.2 V ličio baterija, ji gali būti susijusi su lydmetalis suvirinimo trinkelėmis.

产品简介:

Produkto pristatymas:

优点:开关降压模式,效率比线性充电电路高,发热也小很多。充电电流1A,在恒流全程充电保持1A。不需要额外散热,减小了发热对充电电流的影响。减小充电时间。可选普通锂离子锂聚合物电池或磷酸铁锂电池,仅需一个跳线即可更改设定。

Privalumai: jungiklis step-down " režimu, didesnis efektyvumas nei linijinis įkrovimo grandinės, ir daug mažiau šilumos.Įkrovimo srovė 1a, nuolat 1A metu pastovios srovės.Jokių papildomų šilumos išsklaidymo reikia, kuris sumažina poveikį šildymas įkrovimo srovę.Sumažinti įkrovimo laiką.Pasirenkamieji bendrojo ličio-jonų ličio polimero baterijos arba ličio geležies fosfato baterijos, tik vienas megztinis gali pakeisti nustatymą.

参数:

Parametrai:

输入:4.5-9V

Įėjimas: 4.5-9v

输出电压:4.2 V/3,6 V 正负1% (电路板默认锂离子电池4.2V)

Išėjimo įtampa: 4.2 v/3,6 v plius ir minus 1% (numatytasis ličio jonų baterija 4.2 V plokštės)

输出电流:默认1A

Išėjimo srovė: numatytoji 1A

效率测试以后会详细描述,如果买家自己测试效率,不建议测试电池端电压,请注意跳过Rs采样0.1欧姆电阻测试,测试中输入电源接近电路板,减小连线长度都会对效率测试有影响,建议输入端增大电容测试。电压电流测试建议串有精度的电流表不建议直接读电源数显。电流的测试可以直接串联在电池正极,只需要确保电池低于3.9V使用大量程电流表测试即可。

Po vartojimo testą, ji bus išsamiai aprašyta.Jei pirkėjas tyrimus efektyvumo pats, tai nėra rekomenduojama patikrinti akumuliatoriaus įtampą, atkreipkite dėmesį, kad praleisti RS ėmimo 0.1 omo varžos.Įvesties maitinimo metodus spausdintinių plokščių bandymo, sumažinti laido ilgį turės poveikį vartojimo efektyvumo testas.Rekomenduojama, kad įvesties pabaigos padidinti talpą, bandymas.Rekomenduojama, kad ammeter su serijos tikslumą galima skaityti tiesiai iš maitinimo skaitmeninis displėjus.Dabartinis bandymas gali būti prijungtas tiesiogiai į teigiamą pusę, akumuliatorių, tik siekiant užtikrinti, kad baterija yra mažesnė nei 3.9 v ir išbandyta su platų ammeter.

特点:

charakteristika:

整版使用贵金属陶瓷电容,X7R温度特性,性能+安全性+稳定性远超钽电容!

Visą versija naudoja tauriųjų metalų keraminių kondensatorių, X7R temperatūros charakteristika, veiklos + Saugos + stabilumo ir toli už tantalo talpą!

铜带5A大电流小体积电感,全闭磁低损耗低干扰!

Vario juosta 5A didelis einamosios maži induktyvumo, visiškai uždarytas magnetinio žemo praradimo mažai trukdžių!

单面机器贴装,整体4毫米超薄,面积小散热好,背面露铜方便安装和贴散热片

Vienoje pusėje mašina yra sumontuotas su 4 mm plonas, mažas plotas ir gera šilumos išsklaidymo.Vario ant nugaros yra lengva įdiegti ir laikytis šilumos kriaukle

基于DC-DC降压,效率比线性充电电路高很多,发热也小很多。充电电流1A,但输入电流只需0.7A左右就够了

Remiantis DC-DC įtampos mažinimui, veiksmingumas yra daug didesnis nei linijinis įkrovimo grandinės, ir šildymas yra žymiai mažesnis.Įkrovimo srovę 1a, bet įėjimo srovė turi tik apie 0,7 A

可选磷酸铁锂电池或普通锂离子/锂聚合物电池,仅需一个跳线就能设定

Neprivaloma ličio geležies fosfato baterijos arba įprastos ličio jonų / ličio polimero baterija, kurios gali būti nustatyti tik su viena megztinis

体积小巧,1毛硬币大小,1A充电无需另加散热

Mažas dydis, 1 plaukų monetos dydžio, 1A baterija be papildomo šilumos išsklaidymo

带过热保护,过热会自动降低电流防止烧坏

  • Prašymas - Kompiuteris
  • Tipas - Įtampos Reguliatorius
  • Sertifikavimo - Nėra
  • Modelio Numeris - TP5000
  • Sąlyga - Naujas
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti