Magija Ragana Toolkit Džiovintų Žolelių Malda Žvakė Krištolo Akmens Vanilės Kraftpopieris Raganavimas Prekių Papuošti Prisitaikyti

€37.60 €24.81

L
M
S
Prekės kodas: a62010
Kategorijos: Įvykis & Party
Žymos: amatų didelis popieriaus, vaškas gimtadienio metus, žvakių laikiklis grotelėmis, amatai cardsmaking, pramonės popieriaus ritinėlio, žvakės byredo, sijonas ragana, raganavimas lankelis, candel sūpynės, olis žvakė.

Kulka Taškų:

1、Turtingas Ragana Įrankių rinkinys: Pradėti savo raganavimo praktika!Tai yra idealus derinys įvairūs burtai, apeigos ir kasdien raganavimas.Jis padės mums pasiekti mūsų tikslus, išgryninti neigiamas emocijas, skatinti vidinį magija, skatinti meilę, ir padidinti turtus.Ji taip pat yra gera gydyti, teigiamą energiją, meditacija, geras miegas, ir daugiau paraiškų.

2、Stebuklinga Patirtis: komplekte yra 12 rūšių džiovintų žolelių ir 12 maldą žvakės.Kai dega, žvakė bus skleidžia kvapą žolės.Kiekviena žvakė gali sudeginti apie 2-4 valandas, padidinti savo artumo magija.Įvairi pasirinkimas džiovintos prieskoninės žolės yra būtinas švarus , Ritualai, burtai ir kt.

3、Meilė "PASIDARYK pats" Įrankių Rinkinys: yra, 12 butelių krištolo akmenimis.Jūs galite padaryti savo kristalų papuošalai, aromaterapija nustatyti papuošti kambarį ar miegamąjį, taip pat stabilizuoti šeimos magnetinį lauką.Taip pat galite padaryti rankų darbo vėrinius su kristalais apsaugoti savo šeima ar draugais.

4、Vertingas Rinkinys: vertingą rinkinį sudaro 12 spalvinga žvakės (12 spalvų), ilgis 4.9, vanilė 12 krepšiai, 5g/maišas, krištolo akmens 12 butelių, 30g butelis, 12 vienetų kraft popieriaus, krištolo akmens šaukštas*1, saugojimo krepšys*1. Tik vienas žvakių rinkinys gali patenkinti savo kelis poreikius.

5、Natūralus Vanilės: šviežios vanilės Ji pasirenkama puikus sezonas.Ji nėra dirbtinių dažiklių, be jokių priedų.Ir tai yra natūralu oro džiovinti ir atskirai supakuoti, kuris išlaiko originalus kvapas ir spalva.

Aprašymas:

A raganavimas reikmenų ir įrankių rinkinys jūsų pradėti praktikuoti raganavimas!Tai yra idealus derinys įvairūs burtai, apeigos ir kasdien raganavimas, kad padėtų mums pasiekti mūsų tikslus, išgryninti neigiamas emocijas, skatinti vidinį magija, skatinti meilę, ir padidinti turtus.

Savybės:

1.Levanda " gali būti naudojamas vėjo elementas, norinčių ritualai, kurie gali padidinti asmens galimybes ir skatinti įgyvendinti tikslus.

2.Rozmarinas gali būti naudojamas ugnies stichijos norintys ritualai, valyti neigiamą energiją ir sumažinti nerimą ir stresą.

3.Rožės gali būti naudojamas vandens elementas, norinčių ritualų kartu su meilės burtai, stiprinti giminystės, pagerinti tarpasmeninius santykius, ir emocinių vystymosi sklandžiau.

4.Ramunė gali būti naudojama žemės elementas, norinčių ceremonijos, kurios galėtų skatinti bendradarbiavimą, gausinti turtus, ir pritraukti turtus.

Specifikacija:

Medžiaga: džiovintos gėlės + akmuo kristalas

Dydis: ilgis apie 4.9

Svoris: apie 650g

Kaip naudoti:

1 žingsnis: Įdėkite šalavijas žvakė ant rune valdybos ir šviesos ji, valyti namus ir padidinti trauka ir magija.Ji bus kvapas, šalavijų ir jūros druska po to, kai buvo padegti.

2 žingsnis: Naudoti šie kristalai sudaro magišką ratą, siekiant stabilizuoti magnetinio lauko energija.

3 žingsnis: Įrašykite savo pageidavimą dėl magic, norintys knygą, ir tada pasirinkite atitinkamas žoleles, įdėti į žvakė.

Pakavimo Sąrašas:

Žvakė *12

Vanilės*2

Krištolo Akmens*12

Kraft Popierius*12

Šaukštas*1

Saugojimo Krepšys*1

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Modelis - Gėlė
  • Stilius 1 - Magija Ragana Džiovintų Žolelių Rinkinys
  • Stilius - Magija Ragana Rinkinys
  • Proga - Šalis
  • Medžiaga - Kita
  • Modelio Numeris - Papuošalai
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Akmenys, atrodo, dažytos derva, nors nesu tikras apie tai.

    Makarii 94 | 2022-01-12

    Jūsų Įvertinimas : 4

    Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti