Dovana Kalėdų Kojinę Megzti Kabinti Dovanų Maišelis Asmeninį Apdailos Pakabukas Saldainių Maišelį Twist Kojinių Vaikams Dovanų Maišelis Kalėdų Dekoro

€0.34 €0.18

L
M
S
Prekės kodas: a59578
Kategorijos: Kalėdų
Žymos: krepšiai moterims kalėdų, verslo suasmenintų dovanų, enn kojinės, dovanos asmeninį, motina kalėdų kojinę, kalėdų undinė krepšys, wrap gigt kalėdų dovanos, raiška broilerių, siūti kalėdų kojinės, blizgučiai, kojinės kalėdų.

USD 1.66/

Dovana Kalėdų Kojinę Megzti Kabinti Dovanų Maišelis Asmeninį Apdailos Pakabukas Saldainių Maišelį Twist Kojinių Vaikams Dovanų Maišelis

1. Kalėdų kojinės,Ji turi pakankamai erdvės dovana lazdų, ir dydis yra labiau tinkami kabinti apdaila.Raudona yra viena iš populiariausių spalvų, kurios gali pritraukti daugiau dėmesio ir pridėti Kalėdų atmosferą.

2. Kojinės yra įvairių modelių, įskaitant laiškus/snaigių/pėdsakus/ruošiniai ir kt.Į stropai yra raudona ir balta, ir išsiunčiami atsitiktinai.

3. Megzti Kalėdų Kojinės: Mūsų asmeniniams Kalėdų kojinės yra pagamintos iš aukštos kokybės klasikinis megztinių modelius.Kabelio mezgimo modelis daro formos kojinės gražus, ir susukti mezgimo raštas suteikia šiltą jausmą ir sukuria gražus atostogų prisiminimus.Dar svarbiau, minkštas akrilo audinys yra elastingas ir gali turėti daugiau dovanos.

4. Erdvi atvira erdvė yra labai tinkama pildymo įvairios dovanos.Patvarus Kalėdų dovana žymas, yra storas, raukšlių atsparus ir turi gerą tekstūrą.Mūsų asmeninį Kalėdų kojinę rinkinys yra puiki dovana šeimai ir draugams.

5. Įvairioms reikmėms: Tai megzti Kalėdų kojinę yra pakankamai didelis, kad galima naudoti kaip mažą dovanėlę.Jūs galite turėti saldainių arba šokolado, laikrodžių, lyginimo piniginės, kaklaraiščiai, dovanų kortelės, mažus žaislinius automobilius ir kt.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip Kalėdų puošmena, lengva pakabinti ant sandėliavimo lentynos ar židinių, sienų ir durų.Asmeniniams Kalėdų kojinę kostiumas yra tinkamas šeimoms, sodybas, langai ir net viešbučiai.

6. Puiki Kalėdinė Dovana: Didelis Kalėdų dizaino kojinės, taip pat atnešti šiltą jausmą vaikams, ir suaugusiems, ir namuose.Ji turi pakankamai vietos, palaikykite ir mažų dovanėlių ir yra gera dovana vaikams, draugams, šeimos nariams ar kolegoms.Juos naudoti mėgautis Kalėdų atmosferą, ir jūs galite taip pat palikti gerus prisiminimus savo vaikams.

Specifikacijas;

Medžiaga: megztas

Bendroji masė: apie 48g

Pakavimo Sąrašas:

1*Kalėdų Kojinę

  • Medžiaga - Megzti
  • Produkto Tipas - kojinės
  • Kilmės - AE(Kilmės)
  • Pardavėjas apgauna, отсылает prekes ir panaikina, pinigai negali grįžti

    Jarkinay 91kg | 2022-01-10

    Jūsų Įvertinimas : 1

    Quando comprei selecionei o kit com todas kaip letrase encomendei 3 rinkiniai inteiros, ocorre que vieram apenas 3 meias....absurdo e ainda com letras quaisquer...absurdo...decepcionante...altteraram a forme de mostrar agora o produto, deixando claro quem vam apenas uma meia....

    Alenka 2011 | 2021-09-17

    Jūsų Įvertinimas : 1

    Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti