Sąrašas Dovana Neįrėminti, Kad Namuose Plakatas Nulio Išjungti 100 Kepa Kibiras

€8.12 €5.60

L
M
S
Prekės kodas: a50834
Kategorijos: Namų Dekoras
Žymos: daiso 100 litrų kibiras, haruhi suzumiya pliušas, žiūrėti 100, asus plakatas, drobė plakatas eklektiškas, anti nulio minkštas krepšys, 100 p20 pro silicio atveju, 1000 amp ats, klasikinis anime derlius plakatas, baisu filmus plakatas.

Karšto 82324

Karšto 82324

Savybės:

Iššūkis artimiesiems ir draugams: "norite iššūkis artimiesiems ir draugams?Pamatyti, kas gali kauptis labiausiai įbrėžimų, arba tie, kurie bus pirmieji užbaigti 100 receptai per 1 metus?Tai yra įdomus būdas padaryti jūsų šeimos ir draugų laimingas!

-Aukštos kokybės medžiagos: Šis plakatas yra pagamintas iš 250 gsm medžiagos idealus storis ir nebus sukelti raukšles.Vargu ar galima rasti plakatai, kurie naudoja tą patį aukštos kokybės medžiagų.

-100 lentos: paslėptas prasme daug spalvų, ir piktogramas (ne visada ant paviršiaus) leis jums pamatyti plakatą ilgą laiką.

-Unikalus piktogramos: Kiekviena piktograma yra unikalus ir elegantiškas dizainas yra unikalus aspektas, kiekviena animacija.Yra netikėtumų laukia jūsų už kiekvieno sluoksnio aukštos kokybės aukso.Svarbiausia, kad plakatą turi sklandžiai išvaizdą.

-Idealiai tinka sienų apdaila: Mūsų plakatai yra supakuoti pagrįstai ir gali būti naudojami kaip dovanos.Jei jūs jį naudoti kaip sienų apdailai, plakatas bus užbaigti apdailos, bet kambaryje.Padėti palieka neišdildomą atminties.

Aprašymai:

Medžiaga: Popierius

Dydis: Apie 594 * 420 * 9mm / 23.39 * 16.54 * 0.35 cm

Storis (apytiksliai): 9mm / 0.35 colių

Spausdinimo forma: Spalvotas spausdinimas

Pakuotė:

1*Plakatas

Pastaba:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Medžiaga - Popierius
  • Stilius - Kūrybingas
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti