Skaidri Apsauginė Atveju Nieko Ausies 1 TWS Ausinių Priedai Įkrovimo Dėžutės Dangtelį Nieko Ausies (1) Silikono Apvalkalas

€3.99 €2.03

L
M
S
Prekės kodas: a34054
Žymos: katės kostiumas, ace vėliava, juodos spalvos visas ilgis suknelė bodycon.

Skaidri Apsauginė Atveju Nieko Ausies 1 TWS Ausinių Priedai Įkrovimo Dėžutės Dangtelį Nieko Ausies (1) Silikono Apvalkalas

Kulka Taškų:

1、Puikiai Tinka: Šis silikoninis apsauginis dėklas yra specialiai suprojektuoti Nieko ausies(1), dėl Ausinių. (Atkreipkite dėmesį: ausines ir apmokestinimo atveju nėra komplekte).

2、Visapusiška Apsauga: Ji yra pagaminta iš atsparus smūgiams, soft-touch silikoninės medžiagos, kuri gali išlaikyti savo ausines nuo purvo, įbrėžimų ir išorės poveikius.

3、Lengvas ir Patvarus: apsauginis dangtelis yra pagamintas iš skaidraus silikono, kuris yra suderinamas su stiliaus ausinių.Storis apie 2mm/0.08 in.Ji gali išlaikyti ausinės, saugus nepridedant bet svoris.

4、Lengva Įkrauti: Jūs galite įkrauti savo ausines nenuimant dangtelio.Lengva atidaryti ir uždaryti, ir lengva naudoti visas funkcijas.

5、Karabinai Įtraukta: Ji yra įrengta su patvaria karabinai, kurį galima pakabinti ant kuprinės, kelnės, keychains ir kt.Ji labai tinka lauko veikla, pavyzdžiui, bėgimas, važiavimas dviračiu, žvejyba, slidinėjimas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Silikoninis Apsauginis Dangtelis

Suderinamumas: Nieko ausies(1)

Medžiaga: aukštos kokybės silikono

Spalva: skaidrus

Grynasis Svoris: apie 28g

Pakavimo Sąrašas:

1*Silikono Atveju

1*Karabinai

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, ten yra tolerancija produkto dydžio.

  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas - Ausinės Atvejais
  • Prekės Pavadinimas - Rondaful
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti