Kalėdų Eglutė Mediniai Ornamentai, Spalvos, Raidės Kabo Ornamentu Kalėdų Šalis "Pasidaryk Pats" Dekoracijos Kalėdų Dovana

€2.11 €1.42

L
M
S
Prekės kodas: a29447
Kategorijos: Kalėdų
Žymos: aukso batai kalėdų eglutė, užrašų knygelė medinės kalėdos, kilnojamasis abėcėlė medinėje dėžutėje, 10vnt kalėdų medinis pakabukas, medinių kalėdų 50pc, "pasidaryk pats" medinės dekoracijos kūdikių, adfobbi kalėdų mediniai, karoliai vaikams berniukams kalėdų, medinės žvaigždės matinio kalėdų, laiškas kalėdų karoliai.

Kulka Taškų:

1、Ornamentu Dydis: Apie 22.5*13*1.5 CM/8.86*5.12*0.59 į.

2、Saugi Medžiaga: medinė apdaila yra pagaminta iš aukštos kokybės natūralios medinės medžiagos, kuri buvo tikslioji cut be šerpetų arba žetonus.

3、Tinka keliose Vietose: Labai tinka puošti medžius, koordinuoti Kalėdų kojinės, medžio sijonai, stalviršiai, židiniai ir namų dekoro elementus ar kaip dovanas.

4、Kalėdų Ornamentu: Tradicinės Kalėdų, mados pakabučiai yra švenčių būdas pridėti regėjimo svarbos, sezoninis scenų ir ryškių spalvų, padaryti, kad Kalėdinis puošimas pilni gyvybingumo.

5、Geriausia Dovana: Papuošti eglutę su šių mažų svarbiausių puošmenų, sukurti spalvinga ir džiugi šventė.Vaikai dainuoja, ir paleisti aplink eglutę, laukia atidaryti dovaną, išreikšti jausmą, namų, meilės ir komforto viena jums patinka.

Aprašymas:

Mūsų Kalėdų Kabinti Papuošalas yra pagamintas iš aukštos kokybės natūralios medinės medžiagos, kuri buvo tikslioji cut be šerpetų arba žetonus.

Ypatybė:

1. Prabangus ir madingas išvaizdą, pridėti atmosferą jūsų Kalėdų.

2. Tinka Kalėdų dekoro, namų dekoro, Kalėdų eglutės puošimas, Kalėdų dekoro.

3. Puiki Kalėdinė Ornamentas: Jūs galite papuošti Kalėdų eglučių papuošalai.Ji ne tik padaryti jūsų Kalėdų eglutė atrodo gražiai, bet tai taip pat reiškia palaiminimą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kalėdų Pakabukas Ornamentu

Dydis: apie 22.5*13*1.5 CM/8.86*5.12*0.59 į

Svoris: apie 0.05 kg

Pakavimo Sąrašas:

1*Kalėdų Pakabukas Ornamentu

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Rinkinys Tipas - No
  • PAKAVIMAS - Jokių Dovanų Dėžutė
  • Modelio Numeris - Kalėdų eglutės kabo pakabukas
  • Tipas Didmeninės - No
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti