Campingmoon Grilis Grilis Aksesuaras, Nerūdijančio Plieno, Anglies Lova Nėra Lengvai Deformuojasi, Aukštos Temperatūros Grilis Grilis Priedai

€16.76 €7.54

L
M
S
Prekės kodas: a229572
Kategorijos: Kempingas & Žygiai
Žymos: dvigubas žiedas kempingas viryklė, wp450e maitinimo adapteris, 6v500ma maitinimo adapteris, 135 maitinimo adapteris, adapteris yipo c, lankstymo medienos lauko stalas, stovykla viryklė trs, trikojo greitai stovykla, 45g stovykla viryklė, maitinimo adapteris a2010.

Savybės:

1. [Nerūdijančio plieno medžiaga] anglies lova pagaminta iš nerūdijančio plieno, storis anglies lova yra apie 2mm, aukštos temperatūros varža

2. [Skylė-formos dizainas] yra palanki vėdinimo, užtikrinti, kad yra pakankamai deguonies, kai medžio anglių ir malkų deginimas.stiprus ir tvirtas.

3. Patvarus, skylė-formos dizainas yra aukštai temperatūrai atsparus ir daugiau degimo-remti

Specifikacija:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Svoris: 105G

Storis: 2mm

Dydis: 10cmX10cmX0.2cm

paketas:

Anglies grynasis*1

pastabos:

1. Dėl daugelio veiksnių (pavyzdžiui, ekrano šviesumą ir ryškumą atsižvelgiant), tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo rodomos nuotraukos svetainėje.

2. Pastaba: Dėl skirtingų matavimo metodų, dydis gali turėti tolerancijos 1-2cm, o tai nėra kokybės problema.

Gerbiami klientai, jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų projektus ir paslaugas, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir duoti 5 žvaigždučių įvertinimas.Tuo pačiu metu, jei jūs turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas, galite susisiekti su mumis pirmą, būsime labai dėkingi.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.labai ačiū.

  • Vienkartiniai - No
  • Sertifikavimo - Nėra
  • Degalai - Kita
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Naudojimo Sąlygos - Normalios Lauko
  • Su Uždegimo Prietaiso ar Ne - Nėra Įtrauktos
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti