Keycaps 140key PBT Keycap DAŽŲ-SUB XDA Profilis, Pienas, Baltas Medus, Japonų arba anglų Mechaninė Klaviatūra Keycap Už Žaidėjus Klaviatūra

€41.19 €20.60

L
M
S
Prekės kodas: a206323
Kategorijos: Pelės Ir Klavišiniai
Žymos: egipto keycap, visą japonijos keycaps, 6pcs keycaps, xda raudona keycap, r4 pbt keycap, keycaps xda rgb, gigabaitas klaviatūra, olio keycaps, korėjos balta keycaps, nustatyti de moterims.

140 klavišą PBT Keycap DAŽŲ-SUB DSA Užsakymą Profilis Minimalistinio Pienas, Baltas Medus, Japonijos Keycap Už Mechaninė Klaviatūra

Pastaba: tai yra keycap, o ne klaviatūra !!!!

Medžiaga: PBT DAŽŲ-SUB

Skaičių klavišus: 140 klavišus

Spalva:Pienas, Medus, Balta

Kalba:Japonų/Anglų

Aukštis: XDA Profilis

Išplanavimas: Tinka nuostabi rankinis, judesio lanko, patogus rankoje jausmas

FUNKCIJA:

【Aukštos kokybės PBT】Su aukštos kokybės plastiko storis PBT keycaps ir anti-tepalas danga, šios 140-raktas keycaps pateikti topnotch ilgaamžiškumas ir puikus jaustis rašyti.

【Ergonomika】, Ergonomiškas dizainas, suteiks jums patvarus ir patogus patirtį.

【Tvirtas ir patvarus】, Kad keycaps yra pagaminti iš storos, PBT, Tai XDA aukštis leidžia jums patogiau naudoti ir jaučiasi puikiai

【Šiltas Patarimai】Keycaps tik.Klaviatūra yra demo ir yra ne parduoti.

PAKETAS APIMA:

1* 140 klavišus Mechaninė PBT keycaps

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimo, turi būti pateikiamas per 15 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti baigta per 15 dienų.

{infomodule}

Prekės vežamos per 5 darbo dienas, kai visą mokėjimo operacija.Jei jūs negalite gauti savo daiktus laiku,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes wil patikrinti ir ją išspręsti jums kuo greičiau.Mes atsakyti į jūsų pašto per 24 valandas) paprastai.kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.Jei jūs negalite gauti mūsų pašto po 48 valandų,prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekite su mumis su kitų pašto adresą.

Grįžti:

Jei prekės DOA(Dead Atvykimo),Pirkėjai Gali grąžinti per 14 Dienų,Mes ją Pakeis Naujas punktas po to, kai gausime DOA elementą.Prašome Susisiekti su mumis Prieš siunčiate prekę atgal

Garantija:

Visos prekės Ateina su Pagrindinio 3 Mėnesių Pardavėjų Garantija,jei prekė su defektais, 3 Mėnesio,Mes siūlome pakeitimo withour papildomas Įkroviklis(įskaitant laivybos mokestis)Po to, kai mes Gauti Brokuotą prekę.

Jei prekė Nekokybiška po 3 Mėnesių,Pirkėjai gali dar siųsti jį atgal,Mes susisieksime su tiekėjais arba Manufaktūra Garantija.Pirkėjai Gali Tekti mokėti Laivybos mokestis Už išsiųsti pakeisti elementą.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

  • funkcija 1 - Klaviatūros Keycaps
  • 2 funkcija - PBT KEYCAPS, XDA Profilis
  • Prekės Pavadinimas - LEORY
  • Tipas - Klavišas Caps
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti