2021 Aukso Pumpurai, Dian Hong Yunnan Juoda Feng Qing Aukso Melionas Dianhong 500g

€45.87 €25.68

L
M
S
Prekės kodas: a186840
Kategorijos: Drinkware
Žymos: liemenėlė hong kong, audinio hong kong, dian hong mai papuošalai, karalius dian pen, ainuoshi papuošalai hong kong, hardisk dianą karalius, honkongo triko, honkongo jersey, onesie hong kong, tsing yi hotel hong kong.

Natūrali žalioji organiniai Aukso Pumpurai Dianhong arbata

Kinijoje Aukštai Kalnuose 500g

Grynasis Svoris : 500 g/vnt., Folijos Maišelis pakuotė saugo arbatos, šviežių; Sezonas: 2021

Laikymas: 24 mėnesiai

Saugojimas: saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Gamyba: Gaminamos pagal Yunnan provincija Hongde Arbatos fabriką

Dianhong Arbatos sukurtas 1939 m. su daugiau nei 70 metų istoriją,jis buvo apdovanotas valstybės, Sidabro prizo kokybės, garsaus Kinų Arbatos ir Užsienio Dovana Arbatos Užsienio Svečiai.

Feng Prekės ženklo Arbatos registruotų 1983 m., jis yra vienas iš garsaus Kinų juodosios arbatos.

Apie Fengqing Juoda Arbata(Dianhong)

"Fengqing" yra gimtinė big-lapų arbatos, tinka gamybai, juoda arbata ir Pu'er arbata.Nuo 1940 m., vietinės gamybos "Dianhong eksportuojami į didžiąją Britaniją ir kitas šalis, įskaitant Dianhong Kung Fu arbata, Yunnan, neveikia juoda, laimėjo nacionalinį kokybės sidabro medalį, Kinų arbatos, Nacionalinė Užsienio Reikalų arbatos ceremonija ir kitų apdovanojimų pavadinimas.

1986 m. Dianhong arbata kaip šalies dovaną padovanojo didžiosios Britanijos Karalienei Elizabeth II.Jis sakė, kad Anglijos Karalienė pateikti "Dianhong skaidriai konteinerių, kaip dekoratyvinių dalykas, kaip lobius.Fengqing yra taip pat žinomas kaip "Dianhong gimtajame arbata", 51 "Darbo Diena kiekvienais metais kaip" Arbatos Festivalis prekybos mainus.

  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti