Šilumos Trinamos Ženklu Pen Magijos Paslaptis Žymeklis su Papildymo Rašalo Audinio, Odos, Drabužių Siuvimo, Siuvimo Priemonės D1 Priedą

€13.43 €4.43

L
M
S
Prekės kodas: a176495
Kategorijos: Adata Menai Ir Amatai
Žymos: nacionalinės kryželiu, auja siuvinėjimo magija, schneider pen žalia, slaptas vaikų rašikliai, audinio rašikliai nuolatinis ruda, lipdukai "apple" pencile, vyrų kostiumai audinys, "ferrari" siuvimo mašina, atveju stich šviesus, bauda gelio sidabro pen.

Šilumos Trinamos Ženklu Pen Magijos Paslaptis Žymeklis su Papildymo Rašalo Audinio, Odos, Drabužių Siuvimo D1 Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Įvadas - unikali gelio rašalo šie rašikliai aišku, ženklai ant audiniai ir dingsta po lyginimo.Nuostabu!

2. Instrukcija - Lengva naudotis: tiesiog karšto geležies rašalo dings lengvai.Nereikia iš anksto gydyti ir plauti audinio pašalinti dvasios linijas.Tačiau, skirtingai nei siuvėjų kreida, mūsų siuvimo žymekliai nebus išsitrinti, kol baigsite savo projektą.

3. Puiki Dovana - Puikiai tinka visų siuvimo mėgėjams!Su šiuo pen, kas jums yra plonas, tiksliai ir aiškiai matomas ženklas, kad lieka matoma, kaip ilgai, kaip jūs norite ir pašalinamas su lengvai pereiti iš geležies.

4. Privalumas - Su mūsų extra-fine 0,7 mm raštu taškų.Su raštu, plotis-0,35 mm, mūsų siuvimo audinio žymekliai leidžia nubrėžti aiškius, sudėtingų modelių, kurie dėl nuostabiu rankų darbo drabužius ir amatų rūmai.

5. Pakuotėje - Ateikite ir gauti šių nuostabų rašiklis!Mes turime jums 5 pasirinkimus bent 12 papildymo rašalo šių rašiklis!Daugiau informacijos rasite mūsų Aprašymas žemiau.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Aprašymas:

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Baterija: Ne

Spalva/Stilius: Kaip parodyta paveikslėlyje

Naudojimas: Audinys, Oda, Drabužiai, Siuvimo

Gaminio medžiaga: vandens pagrindu dažai

Rašyti Taškas: 0,7 mm

Rašyti Plotis: 0,35 mm

Rašalo Spalvos: Juoda, Mėlyna, Raudona & Mėlyna

Daugkartiniai: Taip

Pakuotė :

pasirinkimas 1: 4 x Pen shell, 52 x papildymo rašalo(4 spalvų komplekte)

pasirinkimas 2: 4 x Pen shell, 12 x papildymo rašalo(4 spalvų komplekte)

pasirinkimas 3: 4 x Pen shell, 20 x papildymo rašalo(4 spalvų komplekte)

pasirinkimas 4: 4 x Pen shell, 60 x papildymo rašalo(4 spalvų komplekte)

Komplektą Sudaro:

pasirinkimas 1: 4 x Pen shell, 52 x papildymo rašalo(4 spalvų komplekte)

pasirinkimas 2: 4 x Pen shell, 12 x papildymo rašalo(4 spalvų komplekte)

pasirinkimas 3: 4 x Pen shell, 20 x papildymo rašalo(4 spalvų komplekte)

pasirinkimas 4: 4 x Pen shell, 60 x papildymo rašalo(4 spalvų komplekte)

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

  • Medžiaga - Plastikiniai
  • Naudoti - Siuvinėjimo
  • Rinkinys Tipas - No
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Tipas - Pieštukas
  • Tipas Didmeninės - No
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti