3D Dušo Užuolaidos Vandeniui Miltligė EVA Vonios Užuolaidos Šiuolaikinės Akmenimis Modelis Permatomas Vonios Užuolaidėlės Su Kabliukais

€18.50 €12.76

L
M
S
Prekės kodas: a171835
Žymos: užuolaidos eglės kambarys, ketvirta vonios rinkinys, nareal užuolaidos, neapibrėžta kelnės, užuolaidų atogrąžų vonios kambarys, tenda audinys, valiuta vonia rankšluostį, užuolaidos parduotuvių virtuvė, žaliuzės išspręsti, kutos užuolaidų.

Aprašykite: 1. Puikus medžiaga-100% Eva medžiagos, aukštos kokybės. 2. Heavy-duty-dušo užuolaidos yra labai storas ir tvirtas, bus perkelti su oro, ir bus ne klijuoti, kai dušu. 3. Aukštos kokybės-dušo įdėklas yra pagamintas iš EVA medžiagos, kuri leidžia jums ir jūsų šeimos galėtų sausų vonios kambario aplinkai.Atsparus vandeniui išlaiko pamušalas švarus ir gaivus, patogus dušas ir vonia aplinkos, nereikia nerimauti, bet drėgmės. 4. Tvirtas ir patvarus-storas dušo įdėklo skylutes nebus ašarų, nes stiprinti ir rūdžių įrodymas, metalas, metalo buttonholes pridėti papildomas dvigubo sluoksnio apsaugos ir užtikrina ilgalaikį naudojimą.Tai yra 0,1 mm arba 0,15 mm nei įprasti įklotai.Jis gali būti naudojamas vien tik kaip užuolaida arba pamušalas. 5.3 D gražus dizainas-labai modernus ir elegantiškas skaidrų perlų balta 3D akmenukai dizainas, leidžiantis pakankamai šviesos, pro, kuri leidžia jums turėti privatumą, tinka daugumai standartinio dydžio vonios arba dušai, tinka tiesus ar lenktas dušo strypai. 6. Tinka daugeliui kartų-dušo užuolaidų pamušalas, labai tinka kemperiais, šeimoms, butai, mokyklos dušai, viešbučiai, bendrabučiai, sporto klubas, dušai ir kt.Lengva valyti ir prižiūrėti.Valyti su drėgnu skudurėliu.

Specifikacija: Medžiaga: Eva Dydis: 180*180cm 120*180cm Stilius: 3D akmenukai

Pakavimo sąrašas: 1*dušo užuolaidos+12*plastikiniai kablys

Pastabos: Jei yra bet kokia tempimo arba ašarojimas vidinis pamušalas, prašome susisiekti su mumis laiku.

  • Modelis - Kietas
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Funkcija - Eco-Friendly
  • Modelio Numeris - Atsparus Vandeniui Dušo Užuolaidos
  • Stilius - Modernus
  • Medžiaga - PEVA
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti