Maybelline New York Blakstienų Sensacinga Ventiliatorius Poveikis Intensyviai Juodos Spalvos Blakstienų Tušas - Extra Black

€32.02

L
M
S
Prekės kodas: a171671
Kategorijos: Grožio Pagrindai
Žymos: taip pat žinomas kaip ventiliatorius, gk blakstienos, corean tušas, priedai mass effect, dangaus aukšto maybilline tušas, mėlyna didelės apimties blakstienų tušas, x blakstienų, neapibrėžta kelnės, skyhigh maybelline blakstienų tušas, loreal bazės.

Maybelline New York Blakstienų Sensacinga Ventiliatorius Poveikis Intensyviai Juodos Spalvos Blakstienų Tušas - Extra Black

Pardavimo kaina-gaminio turite patikrinti nustato pardavėjas.

Blakstienų Sensacinga Extra Black Mascara individualiai atskirti, išsamus ir didelės apimties blakstienas.Poveikis jums patinka tiek daug dabar yra formulės, kurių sudėtyje yra laukinių rožių aliejus ir jo atnaujintos pakuotės.

Su savo Extra Black formulė ir ventiliatorius-poveikis teptuku, jis sugavimus net ir trumpiausią blakstienos ir duoda puikių rezultatų įvairiose blakstienų tipai.

Dėl savo formulės, kurių sudėtyje yra laukinių rožių aliejus, jis nepalieka jausmas, sunkumo ant blakstienų.

1 žingsnis: Su vidinė pusė su teptuku, jūs galite pasiekti šaknų blakstienos ir atskleisti net ir trumpiausią blakstienos.

Žingsnis 2: Su išorinės pusės teptuku, jūs galite sugauti išorinis blakstienas ir suteikia jūsų blakstienos išsamesnis atrodo.

Iki 10 užsakymai gali būti pateikiami šio produkto.

Daugiau nei 10 atsargos yra siūlomi būti parduota kampanijos kainą.

Produktas gali būti parduodamas daugiau nei vienas pardavėjas.Pardavėjas su aukščiausiu balu, nustatoma pagal kainų pranašumą, pristatymo greitis, grįžti normos ir bendrųjų paslaugų kokybę, atsižvelgiant į vartotojų pasitenkinimo dėl produktų sąrašą ir išsamiai puslapių, tampa matomas pardavėjas.Kiti pardavėjai, yra išvardytos, kaip alternatyvų produktų aprašymo puslapyje.

  • Naudos - Prailginta
  • Prekės Pavadinimas - MAYBELLINE NEW YORK
  • Tipas - Blakstienų tušas
  • Kilmės - TR(Kilmės)
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti