10vnt HSS Savęs Centravimas, Vyrių Grąžtai Nustatyti Hex Šerdies Medienos Skylę Pamačiau Cutter su Magnetinis Atsuktuvas Gręžimo karūnų Rinkinys su Byla

€25.14 €16.34

L
M
S
Prekės kodas: a163211
Žymos: automobilių dangčiai vasaros medienos, rusijos prekės gręžimo mašina, nagų gręžimo li, malkos patalpų viryklės, porceliano grąžtai, gręžimo, 3in1 šilumos spaudos mašinos, adapteris 8mm karka m12 x1, katė skylę liemenėlė rinkinys, nagų gręžimo machinelot, veržliaraktis atsuktuvas bit.

10vnt Hex Karka HSS Savęs Centravimas, Vyrių Grąžtai Rinkinys

Savybės

– Greitapjovio plieno grąžtai. – Su Kotu iš nerūdijančio plieno gręžimo yra 1/4" colio. – Tinka medinių langų ar durų bakstelėję. – Greitas pakeitimas composite kūgio, naudoja gręžimo kraštais principas. – Gręžimas ir sriegių, aukštą darbo efektyvumą. – Didelis kietumas, nerūdijantysis, tvirtas ir patvarus.

Matmenys

Bitai yra apsuptas spyruoklinė vadovus, kad yra našlė, parodyti, gręžimo karūnos gylis, o koregavimus.Jie ateina į 3 labiausiai paplitusių vyrių varžtų dydžiais 7/64",9/64", & 11/64". – Į 7/64" yra geras gręžimo skylės mažesnių vyriai ir apkaustai, pavyzdžiui, dekoratyvinės dėžutės. – Į 9/64" idealiai tinka vidutinio visu dydžiu vyriai ir apkaustai. – Į 11/64 yra puikus durų vyriai, vartų spynų ir visi dideli aparatūros.

Pakuotė

Prašymas

DUK

Laivybos Sąlygas: 1) Prekės bus išsiųstos per 1~3 darbo dienų.Prašome atkreipti dėmesį, mes negalime prisiimti jokios atsakomybės dėl bet kokių muitų ar atidėti mokesčių. 2) Prašome pasakyti savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 1~2 dienas, priešingu atveju, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. 3) Prieš užsakant, prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Paprastai tai trunka 20~50 darbo dienų atvykimo Paštu registruotu Oro Paštu, ir trunka 3~10 darbo dienų iki Express". 4) Dauguma sekimo numerį, jūs galite sekti jį www.17track.net. 5) Kartais jis būtų ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti prekę per 30 dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada man bus padėti jums sekti jį.Grįžta & Grąžinamosios išmokos: 1) Kai jūs gaunate produktą, kuris buvo pirko ir sumokėjo už mūsų parduotuvę, ir jūs jį rasti nėra taip, kaip aprašyta ar yra prastos kokybės, jūs galite susisiekti su mumis, norėdami išspręsti šias problemas. 2) galite pateikti prašymus grąžinti iki 15 dienų po to, kai jūsų užsakymas buvo baigtas, pradėdama ginčo užsakymo puslapyje. 3) Jei jūs sutikote su mumis grąžinti daiktą, prašome susisiekite su mumis dėl siuntimo informacija. 4) pranešimas bus išsiųstas jums, kai jūsų grąžinama prekė yra gautas, ir kitą kartą jūsų grąžinimo/keitimo buvo tvarkomi.Atsiliepimų: 1) Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, labai jums ačiū! 2) Mes visada siūlome geriausią paslaugą jums.Susisiekite su Mumis: 1) Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! 2) Mes stengiamės atsakyti kaip įmanoma greičiau.bet prašome leisti nedelsiant reaguoti ne verslo laikas.mums bus malonu atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti taigi, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys - Medienos apdirbimo
  • Medžiaga - Greitapjovio Plieno
  • Tipas - Pagrindinė Grąžtas
  • Modelio Numeris - DB-HingeOpener-10vnt.-nustatyti
  • Prekės Pavadinimas - CONQROC
  • ilgis - 86-113mm
  • Naudoti - Medienos Gręžimo
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti