1Pcs Teniso ir Golfo žaidėjas, tai Alkūnės Diržas Juosta Petnešomis Sausgyslių Su Suspaudimo Padas

€6.49 €3.89

L
M
S
Prekės kodas: a161366
Kategorijos: parduotuvė
Žymos: teniso bateliai mados, sporto salė, corron plaukų juosta, guccie plaukų juosta, kelnės alkūnės, kelio, alkūnė baltos spalvos vamzdis, pirštinės arka parama, alison plaukų juosta, elastinės juostos x alkūnės, spalvinga teniso bateliai sporto, moterų sportiniai bateliai naudotis.

Pakuotė : 1 vnt * Alkūnės Įtvaras Paramos Dirželis

Dydis : Ilgis:470mm / 18.5 colių (Vienas dydis tinka visiems)

Apie gaminį :

1. Įvairiapusiškas naudojimas: dažniausiai naudojami kaip petnešomis arba paramos dirželis gydyti alkūnės sausgyslių, šoninė epicondylitis, "tenisininko alkūnė", "golfistów alkūnė", o taip pat didžiosios reljefo po racquetball, skvošas, paddleball ir net po boulingo!

2. TIKSLINĖS KOMFORTĄ ir PARAMA - Mūsų dilbio dirželiai sausgyslių funkcija papildomų masto gelio juostelę.Kai ant išorinės dalies, alkūnė, ji suteikia tikslinės paramos tiesiai į svetainę, jūsų skausmas.

3. UNIVERSALUS: Vienas dydis tinka labiausiai, ir gali būti naudojamas ant kairiojo ar dešiniojo dilbio.Galite papildyti arba pakeisti alkūnė suspaudimo rankovėmis.Puikiai veikia moterų ir vyrų dėka reguliuojamas dirželis.Tai yra kablys ir kilpa dirželis ir mes garantuojame, kad ji negali išjungti apyvartą arba turniketas poveikį jūsų dilbio.

4. AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS: 65% neopreno ir 35% nailonas (Logotipas yra natūrali guma ar NE, be LATEKSO!).

5. AUKŠTOS KOKYBĖS: Nailono Mygtukas yra pakankamai stiprus, kad visi susiuvimo ir seamwork yra padaryta labai gerai ir suspaudimo bloknote petnešomis dosniai padarė užpildyti visą plotą pagal alkūnė;

  • Modelio Numeris - A0869
  • Dropshipping - Taip
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Amžius - Suaugusiųjų
  • Medžiaga - Nailonas
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti