Nešiojamų Muilo Patiekalas Greitai Džiūsta Prie Sienos Tvirtinamas Muilo Stalčiuko Organizatorius Muilo Atveju Laikiklis Dvigubas Sluoksnis, Vonios Aksesuarai

€14.63 €7.32

L
M
S
Prekės kodas: a154394
Žymos: suknelė anim, suknelė magija boružė, arodaky rimuoti vestuvinė suknelė, automobilio vaizdo kamera 2 anim, fancy dress m moteris boružė, swing suknelė boružė, lipdukai automobilio boružė biedronka, trumpą suknelę tull dalys, pakuotės apple vestuvių nori, charbel vestuvinė suknelė.

PAVADINIMAS: Nešiojamų Muilo Patiekalas Greitai džiūsta prie Sienos tvirtinamas Muilo stalčiuko Organizatorius Muilo Atveju Turėtojas Dvigubo Sluoksnio Vonios Aksesuarai PRODUKTO APRAŠYMAS: Pavadinimas:Muilas patiekalas Žanras:Storesnės medžiagos, dvigubo sluoksnio nuimamas dizaino, lengvai valomas, tvirtas ir patvarus,sieniniai Naudojamas:vonios kambario reikmenys Privalumas: 1.Drenažo skylę dizaino apačioje neleidžia muilas iš mirkymas, ir ventiliuojamas ir sausas, siekiant išvengti drėgmės. 2.Nagų nemokamai, montavimas, nėra lengva pažeisti sienos stiprus ne vinis ne klijų pėdsakų, greitas montavimas, tvirtas ir patvarus. 3.Stiprus adsorbcija, atsparus vandeniui ir drėgmei atsparus. 4.Didesnių krovos erdvė, ergonomiškas dizainas, pajusti daugiau komforto. 5.Sustorėti medžiaga, tvirtas ir patvarus, stabilus apkrovos, ilgesnio naudojimo. 6.Į pailgintas, tuščiaviduriai juostelės dizainas gali greitai nutekėtų vanduo ir išspręsti problemą muilo burbulas vandens. 7.Gražus lankas, sklandžiai linijas, sklandžiai kraštai ir kampai, graži naudoti.PASTABOS: 1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. 2.Prašome leisti mums 1-2 cm klaidų dydžių ,ačiū už jūsų supratimą.

Apie Siuntos 1. Paprastai, mes išsiųsti savo sklypų 1-3 dienas, ne daugiau kaip 5 dienas. 2.Tai užtruks 10-45 dienas gauti į savo šalį.Kartais, tai užtruks ilgiau, dėl įvairių veiksnių.Grįžti& Grąžinti 1.Jei kyla kokių nors problemų dėl užsakymo, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes spręsti jums. 2.Jei sklypas prarado per laivybos būdas, mes galime grąžinti visą arba išsiųsti jums naują sklypas. 3.Jei mes netyčia išsiuntė klaidingas spalva, dydis, ar yra kokių nors nuostolių dėl produkto, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčą. 4.Grąžinamosios išmokos bus tyrimą per 3-15 dienų Angelostudija.lt.Jei jūs turite kai kurių problemų su juo, prašome susisiekti su Angelostudija.lt klientų aptarnavimo!Ačiū.Apie Atsiliepimą 1.Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų parduotuvėje.Prašome pateikti atsiliepimus po kiekvieno pristatymo. 2.Jei jus tenkina produktas ir paslauga, įsitikinkite, kad palikti teigiamą atsiliepimą ir normos jav.Apie Drop Laivyba Priimame užsakymus nuo Lašas Laivybos paslaugos.Mes ne įdėti bet, sąskaitos-faktūros, QR kodų, akcijos ar mūsų prekės pavadinimas logotipą, siuntas.Jei Lašas laivybos reikia, prašome susisiekti su mumis.

  • Medžiaga - Plastikiniai
  • Pavadinimas - Muilas Patiekalas
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Panaudota - Muilas patiekalas vonios
  • Funkcija - Storesnės medžiagos, dukart sluoksnis nuimamas dizainas, lengva valyti, tvirtas ir patvarus
  • Prekės Pavadinimas - XINCHEN
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti