Gamtos False Pakartotinai Antakiai Nekilnojamojo Plaukų, Rankų Darbo Nėriniais Netikrą Antakiai Lengva Naudoti

€18.31 €7.88

L
M
S
Prekės kodas: a140664
Kategorijos: parduotuvė
Žymos: moo hairpiece, marškinėliai natūralia gamta, olis blakstienų, h n plaukai, raundas hairpiece, pirštinės grąžinamasis, huda plaukų, hk blakstienų, feg blakstienų augimą, babys netikrą plaukų.

Gamtos False Pakartotinai Antakiai Nekilnojamojo Plaukų, Rankų darbo Nėriniais Netikrą Antakiai Lengva Naudoti Funkcijas: Taikomas Žmonės: Tinka kino makeupand žmonių be antakiai ar dalinis trūksta antakius.Vietos trūksta, kad antakiai gali išlaikyti savo antakius, ir atitinkama dalis padirbtų antakiai yra prie dingusių vieta.Nėra taip, kad pasta netikrą antakiai ant esamų antakius, ir ji yra lengva klijuoti savo antakius, kai jūs klijuoti juos.

Kaip Naudoti: Tepkite tinkama suma klijai pusėje ir leiskite džiūti apie 5 minutes.Klijuoti ant švarios ir sausos odos, paspauskite jį tvirtai, ir nuvalykite išsiliejo klijai.Taikant klijai pusėje padirbtų antakius, sutvarkyti antakius ir antakiai, siekiant užkirsti kelią antakiai nuo sukti į kamuolį.Filmas bus atkurta po kelių minučių.

Paslaugos Gyvenimas: Mūsų netikrą antakiai yra pagaminti iš žmonių plaukų, rankų darbo, ir gali būti pakartotinai naudojamas.Specialiosios tarnybos gyvenimas yra glaudžiai susijęs su carefulness naudojimo ir naudojimo aplinkos.

Įvairių Stilių: 100% žmogaus plaukų nėrimo false antakius, 3 antakių stilius jums pasirinkti iš.

Pastaba prieš Perkant: Mūsų antakiai neturi juosta/klijai.Norėdami naudotis šia antakių, jums gali tekti pirkti 1 butelis antakių klijai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: žmogaus plaukas

Spalva: juoda su ruda

Pakavimo Sąrašas:

1*Netikrą Antakių(be klijų)

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Vienetų skaičius - Vienas Vienetas
  • Modelio Numeris - Gamtos False Antakiai
  • Tipas - Blakstienų Augimo Gydymas
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti