Automobilių Žibintų Restauravimas Skysčio Nustatyti Automobilio Žibintų Scratch Remover Greitai UV Apsauga, Automobilių Poliravimas Automobilių Šviesos Švaresnis Rinkinys

€1.90 €1.10

L
M
S
Prekės kodas: a13332
Kategorijos: parduotuvė
Žymos: maudymosi kostiumėlį gerti uv apsauga, skrybėlės kraštų uv apsauga, 100w uv gelio gydant šviesa, akiniai apsauginiai akiniai su uv apsauga, augti epistar šviesos ir uv spindulių, priekinis žibintas lenkijos įranga, astro priekinis žibintas lenkijos, automobilių žibintų lemputė led t5, abro priekinis žibintas lenkijos, žibintai uv 9000.

Ypatybė:

*Atkurti nuobodu & debesuota lęšiais, jūsų automobilio žibintai, & padidinti saugumą vairuojant naktį su visa nauja Automobilių Žibintų Remontas Skysčio.

*Ji lengvai pašalina įbrėžimus, kad akimirksniu sugrąžinti automobilio šviesos našumas, rezultatai krištolo skaidrumo matomumas.

*Efektyvus ekonomiškos restauravimo, nereikia pirkti naujų žibintai & mokėti už įrenginio darbo.

*Ji veikia kaip barjeras per paviršiaus priekinis žibintas, apsaugoti ją nuo senėjimo, blukimo, oro ir saulės spindulių erozijos, lietaus, dulkių ir pan.

*Lengvai atstato Aiškumo

*Visiškai pašalina migla ir korozijai priekinis žibintas lęšiai ir lengvai atkuria išėjimo šviesos ir artimosios modelis, o suteikti jums ilgalaikį UV apsauga.

*Pagerina estetinį vaizdą

*Labai atkuria išvaizdą ir padidinti vertę pašalinant gelsvai & neryškus oksidacijos automobilių šviesos.

*Greitai ir Lengvai taikyti

Techniniai duomenys:

Medžiaga: derva, remontas skystis

Kietumas: 9H kietumu

Talpa: 10ML/30ML/50ML/10ML set/set 30ML/50ML rinkinys

Pakuotė:

Paketas Vieną produktą, Įtrauktą:

1 x 10ML Automobilių Žibintų Remontas Skystis

Pakuotės nustatyti Įtraukta:

1 x Automobilio Žibintų Remontas Skystis

1 x towelColor atsitiktinis

1 x Kempinė

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti