Naujas Aikštėje ispanijos Tėvo Diena Aliuminio Plėvelę, Balionas Feliz Papa ispanijos Aliuminio Folija Balionų Šalis Dekoro Balionas

€2.08 €1.67

L
M
S
Prekės kodas: a119773
Kategorijos: Įvykis & Party
Žymos: suknelė feliz, valetine dieną balionai, aniversary folija balionai, mažas valentino dieną balionas, motber dieną balionai, los feliz mokyklos, valentino dieną balionas 4, popiežių dieną balionai, san valentino dieną dekoras, vallentines dieną dekoras.

modname=produktai&cols=5&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true modname=ckeditor Priminimas: didmeninė neleidžiama.Jei jus, kad daug produktų, galite susisiekti su klientų aptarnavimo mažesnė kaina, atitinkamai.Galutinis vertinimas teisė priklauso pardavėjui.Žmonės, kurie, kaip mūsų produktai gali atkreipti dėmesį į mūsų parduotuvę, mes įkelti naujus produktus kiekvieną dieną, o kartais ir suteikti penkių žvaigždučių nuolaidos gavusi produktus.

[Vardas, pavardė]: Tėvo Diena, Tėtis Aliuminio Plėvelės Balionas

[Tipas]: Pripučiamas balionas

[Dydis]: 55*45CM

[Medžiaga]: Aukštos kokybės aliuminio plėvelė

[Svoris]: 15g±0,5 g 0.75 kg/maišelis

[Funkcijos]: Patogus nešioti, paprastas valdymas, automatinis sandarinimo po infliaciją, ir po daugkartinio naudojimo defliacija

[Naudokite scene]: tarpvalstybinės karšto pardavimo pakuotės derinys, tėvo diena, apdaila, tėvo gimtadienio dekoravimas, dovanų duoti.Teminiai vakarėliai, gimtadienio padažu, mokyklos klasėje apdaila, švietimo, mokymo, parduotuvėje, prekybos centruose, papuošalai, žaislai, verslo skatinimas, produkto naudojimas, ir kt.!

[Atsargumo priemonės]:

1. Visi produktai parduodami mūsų įmonėje yra uninflated balionai.

2. Vaikų iki trejų metų amžiaus neleidžiama naudoti.Šis punktas yra pripučiami produkto.Pasirūpinti, kad išvengti uždusimo nelaimingų atsitikimų.

3. Nereikia skristi lauke arba šalia elektros linijų, o ne naudoti metalinės juostelės kaklaraištis balionai.

4. Šis produktas gali būti tik pripildytas helio arba oro, ne vandenilis arba kitų degiųjų ir sprogstamųjų dujų.

A--lipni apdaila: oro (balionas bus ne plūduriuoti)

B--Plūduriuojantis poveikis: helis (saugus dujų)

5. Kadangi aliuminio plėvelės balionas yra ne contractible, rekomenduojama išpūsti, kad apie 90%.

6. Dėl oro sąlygų ir temperatūra, balionas plečiasi ir traukiasi su šilumos, todėl būtina tinkamai išpūsti ar deflate balionas.

7. Nereikia susisiekti su balionas su aštriais daiktais, venkite saulės spindulių ir per didelis spaudimas, ir iš vienos pusės balionas gali būti sugadintas arba sprogo.

  • Medžiaga - Aliuminio Folija
  • Prekės Pavadinimas - YHZNXH
  • Proga - Gimtadienis, Tėvo Diena
  • Rinkinys Tipas - No
  • Modelio Numeris - 123546
  • Tipas Didmeninės - No
  • Forma, Stilius - Laiškas
  • Skaičius, Vnt - 1pc
  • Klasifikacija - Ballon
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti