Automobilių Pagalvėlė Automobilių Šildymo Pagalvėlė Žiemos Automobilių Pagalvėlė Universaliųjų Automobilių Sėdynės Pagalvėlę Elektros Atšilimo Karšto Pagalvėlė Šiltos Žiemos Padas

€11.27 €8.91

L
M
S
Prekės kodas: a101135
Kategorijos: Interjero Priedai
Žymos: šildymo 35w 12v, šildymo fanai 12v, šildymo 600w 12v, šildymo ventiliatorius 12v 400w, keraminės šildymo 12v, šildymo 12v augalai, šildymo 12v ce, stiklo šildymo juosta 12v, šildymo silicio 12v 5w, šildymo 50 w 12v.

Kulka Taškų:

1、Neįprasto Dizaino: Šis automobilis šildymo pagalvėlė turi 2 šilumos nustatymai (didelis/mažas), galite pasirinkti tinkamą temperatūrą pagal savo poreikius.Padėti jums dėkingi, šiltai ir patogiai važiuoti žiemą ar šaltų naktų taip pat galite jį pasiimti su savimi į biuro kėdė, arba naudoti jį į komfortą savo namuose.Padės jums atsipalaiduoti jūsų kūno, sumažinti stresą ir supaprastinti savo gyvenimą.

2、Puikus Medžiaga: priekyje šis automobilis šildymo pagalvėlė pagaminta iš pluošto kompozitinių audinio, kuris yra šiltas ir kvėpuojantis, gana minkštas, ir siūlo patogus ir nuostabus liesti kūnui.Nugaros yra pagaminti iš super minkštos tinklelio, kuris yra atsparus dilimui atsparus.Ji gali sušildyti jūsų nugaros ir atpalaiduoja įtemptus raumenis visos nugaros, juosmens ir pečių tuo pačiu metu.

3、Saugos Naudojimas: šilumos atsparus šildymo vielos audinio šio šildomos sėdynės pagalvėlės yra pagamintos iš antipireno savybių turinčių medžiagų.Šildymo laidai yra tolygiai viduje, siekiant padidinti šilumos.Ir pridedant paviršiaus, kempine yra veiksmingas, saugus, patogus, ir šiluminę apsaugą.Jis yra labai saugus naudoti, jūs galite naudoti ją su savimi.

4、puiki Dovana: Ši pagalvėlė yra patogūs liesti ir labai patvarus, bei kokybė yra labai gera.Ji gali sušildyti jūsų nugaros ir atpalaiduoja įtemptus raumenis visos nugaros, juosmens ir pečių tuo pačiu metu.

Padėti jums mėgautis šiltu ir patogiai važiuoti žiemą, ar šalta žiema.Kaip dovana šeimai ar draugams yra taip pat geras pasirinkimas.

5、Aukštos Kokybės Paslaugas: Mes pasitikintis savimi ir didžiuotis, kad mūsų produktų kokybę, bet jei turite kokių nors nepasitenkinimo naudojimo metu, prašome susisiekti su mumis, ir mes pasiūlysime gerą paslaugų ar keitimo.Ieškoti ne toliau imtis juos namo

Aprašymas:

Automobilių Šildymo Pagalvėlė pagaminta iš pluošto kompozitinių audinio, kuris yra šiltas ir kvėpuojantis; nugaros pusėje yra pagaminti iš super minkštos tinklinio audinio, kuris yra tiek dėvėti-atsparumas.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Šildymo Pagalvėlė

Medžiaga: pluošto kompozicinės medžiagos + akių

Spalva: juoda, dulkių, ruda

Dydis: apie 97*47CM/38.19*18.5 į

Svoris: 400G

Įtampa: DC12V

Galia: 45W(HI) 36W(LO)

Temperatūra: 2℃-60℃ (temperatūra 5℃)

Kabelio ilgis: 134CM

Naudojimas: automobilių/office/home

Pakavimo Sąrašas:

1x Automobilis Šildymo kilimėlis

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali būti skirtumas spalva, nei ji yra realiame gyvenime.

  • Elemento Ilgio - 0.0inch
  • Tipas 5 - Automobilių sėdynių šildymas
  • Tipas 2 - Šildomos Automobilių Sėdynės Padengti
  • Prekės Svoris - 1.0kg
  • Tipas 4 - Universalus Automobilių padengti automobilio sėdynės raštas
  • Elemento Plotis - 0.0inch
  • Taikoma Sezonas - Rudenį Ir Žiemą
  • Elemento Aukštis - 0.0inch
  • 3 tipas - automobilių sėdynės, Sėdynių šildymas
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Tipas 1 - Palikti Šiltą Žiemos Universalus
  • Medžiagos Tipas - Kita
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti