1Pair Ortopedijos Guz Korektorius Guz Paramos Rankovėmis su Gelio Guz Trinkelėmis Pagalvėlė Įtvaras Hallux Valgus Korektorius Vyrams, Moterims

€4.41 €2.51

L
M
S
Prekės kodas: a22130
Žymos: tws silikono pagalvėlės, sėdynės pagalvėlės, ducati, bmw e36 sėdynės pagalvėlės, 5 vnt. pagalvėlių guz, 150cc sėdynės pagalvėlės, guz paramos pagalvėlės, silikoninė pagalvėlė odontologija, u2 pagalvėlė padengti, silikoninė pagalvėlė coxi, silikoninė pagalvėlė skalbti.

Ypatybė:

1. PILNAS GUZ SKAUSMO: Padeda diskomfortas, spaudimas, ir uždegimas, kurį sukelia bunions.Dekoratyvinės pagalvėlės ir palaiko guz srityje, todėl, kad jūs galite pasiimti kiekvieną veiksmą su dar didesniu komfortu.Guz korektorius yra garantuojama, kad sumažinti jūsų guz skausmas.

2. ABSOLIUTI APSAUGA: Tcare gelis apsaugo odą, o pėsčiomis ir naudojasi.Gelio padas veikia kaip buferis apsaugoti jautrią guz srityje, siekiant išvengti skausmingos trinties atsirasti.Veikla dabar bus skausmas nemokamai ir malonus dar kartą.

3. GUZ PALENGVĖJIMĄ, KAD GALI BŪTI DĖVIMI SU BATAI: Tai guz raštas gali būti dėvimi nepastebimai pagal batų, kojinių, o kojinės už neaptinkamas apsauga.Gali būti dėvimi visų tipų batus, įskaitant savo labiausiai elegantiška pora.Jaustis ir atrodyti savo geriausią šio guz korektorius.

4. SAUGIAI, PATOGIAI: Mėgaukitės saugus tinka šie guz rankovėmis.Šių guz kojų tiesinimo priemonė rankovėmis yra vienas dydis tinka visiems, ir gali mėgautis vyrai ir moterys vienodai.Aptemptas montavimo guz kojinės nebus skaidrių.

5. PAGAMINTI IŠ KOKYBIŠKŲ MEDŽIAGŲ: Naudoja geriausios medžiagos gaminti puikus produktas.Pagamintas iš tvirtos, medicinos kokybės medžiagos akimirksniu sumažinti dienos, diskomfortas, guz ir hammertoe skausmas.

Specifikacija:

1.Elemento tipas:Guz Korektorius

2.Medžiaga: Nailonas audinys + silikono geliu

3.Spalva: Khaki

4.Pareigos:Guz Korektorius,Guz reljefas,Didelis Pirštas Derinimas Guz Kojų Separatorius Raštas/Rankovės/Shield

5.Dydis:S/L(Mūsų guz rankovėmis pagalvėlės gaminamos iš super tampri medžiaga, kad tilptų beveik pėdų dydžiai. )

Kaip naudoti:

1.Traukti trikotažo kruopščiai ir pareguliuoti produkto taip, kaip reikia.

2.Jei reikia, žirklinis-apdaila už puikiai tinka.

3.Norėdami gauti geriausius rezultatus, nereikia dėvėti batai, kurie suspausti pirštai.

Paketas Apima:

1Pair=2vnt* Guz korektorius

  • Prekės Pavadinimas - BYEPAIN
  • Dropshipping - Taip
  • Modelio Numeris - Guz Korektorius
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Tipas - Ortopedijos Reikmenys
  • Medžiaga - Nailono audinys + silikono geliu
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti