6VNT Vaisių Spausdinti Ruoželiniu Medvilnės Šluostės 25X25/50X50cm "PASIDARYK pats" Siuvimo Gėlių Audinys Namų Rankų darbo Amatų Kratinys Siuvimo Medžiaga Nustatyti

€1.62 €0.83

L
M
S
Prekės kodas: a117306
Žymos: spausdinti elastingos satino audinys, blizgučiai spausdinti satino audinys, siuvimo audiniai pižama, moda kratinys audiniai, viktorija margo audinio, false kratinys audiniai, individualizuotos atspausdinta satino audinys, spausdinti poliesterio satino audinys, audiniai, siuvimo mašina, siuvimo audiniai, sijonai.

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės ir Kvėpuojantis: nauja, pagamintas iš aukštos kokybės 100% medvilnės, ši medžiaga yra ekologiška, minkšta ir kvėpuojanti medžiaga.Medvilnės audinio turi ilgą tarnavimo laiką, kuris daro tai lengva būti tvarkomi, supjaustyti ir muitinės, ir nėra lengva būti sulaužytas.Labai tinka jūsų įvairių apdailos "PASIDARYK pats" planus.

2、Įdomus "PASIDARYK pats" Siuvimo: Tinka jūsų įvairių "PASIDARYK pats" planus drabužių, galite naudoti savo kūrybiškumą, siekiant sumažinti formų, kai norite padaryti drabužius, papuošalai, skelbimų lenta, kultūrinės aplinkos ir mokyklos projektus.

3、Modelis Spausdinimas: taip, Kaip madingas, stilingas medvilnės šluostės, jie labai tinka daug rankdarbių ir siuvimo PASIDARYK pats amatų, tokių kaip siuvanti drabužius lėlėms, todėl bet bowknot reikmenys, plaukų aksesuarai, rankinės ir mobiliojo telefono dangtelius.

4、puiki Dovana: Kaip rankų darbo dovanų, tai tinka kuriame jis su draugais ar šeima, kaip ir viršeliai, kepurės, drabužių ir kt.Ir jis taps nepakartojama dovana.Jie tikrai bus fall in love su juo ir branginti šią dovaną nuoširdžiai.

5、Gaminio Dydis: pakuotėje yra 6 skirtingi modeliai, audiniai, kurių dydis apie 25cm*25cm/9.84*9.84 ir dydžio, apie 50cm*50cm/19.69*19.69 į.Mašina supjaustyti.Pre-cut aikštėje paketas yra labai tinka siuvimo.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: 6PCS "PASIDARYK pats" Medvilnės Šluostės

Medžiaga: 100% medvilnė (patogus ir kvėpuojantis)

Stilius: Geometrija/vaisių modelis

Dydis:

apie 25cm*25cm/9.84*9.84 į

apie 50cm*50cm/19.69*19.69 į

Svoris: apie 50/200g

Naudojimas: Siuvimo, "PASIDARYK pats" amatų, skrybėlės, šaliko, ir tt

Pakavimo Sąrašas:

6 x Medvilnės Audinio

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, ten yra tolerancija produkto dydžio.

  • Technics - Neaustinių
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti