Naujas Grožio Kiaušinių Makiažas Kombaino Kosmetikos Sluoksniuotos Makiažas Kempine Amortizacinis Fondas Milteliai Grožio Sponge Makiažo Reikmenys

€2.41 €0.80

L
M
S
Prekės kodas: a100324
Kategorijos: Grožio Pagrindai
Žymos: lladies makiažas įrankiai, vienkartiniai dubenį melamino, alavo kosmetikos krepšys, leporad puffer jacket, baggu makiažas maišelį, neapibrėžta kelnės, naujovė makiažas organizatorius, naudinga grožio produktai, puffer jacket cas, straipsnis makiažo šepetėliai.

Makiažas Kempine Kombaino Profesinės Kosmetikos Sluoksniuotos Maišymo Veido Skystis Fondas BB Kremas Minkštas vanduo fondas Kempinės dėl veido

Savybės:

1.Dvejopos paskirties drėgnos arba sausos naudojant.

2.Kempinė bus biger po to į vandenį.

3.Natūrali medžiaga, kuri yra ypatingai švelnus odai.

4.Tinka visiems odos, padės jums sukurti tobulą makiažą .

5.Minkšta, lygi ir net bazė makiažas yra įmanoma.

6.Mini dydžio,lengva nešiotis.

Išsamiai:

Prekių: Kosmetikos sluoksniuotos

Medžiaga: Eco Poliuretano(be latekso)

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimo ir ten bus įvairių spalvų, kaip skirtingų ekrano, prašome suprasti.Ačiū.

3.Rekomenduojama plauti 2-3 kartus per savaitę.

Apie spalvų Aberaciją

Prašome būti maloniai informavo, kad spalvų prekę galite gauti gali skirtis nuo nuotraukos ant gaminio puslapį.

Prašome suprasti, kad nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio ir turime daryti spalva tikrasis produktas kaip standartas.

Patarimai pirkėjams

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Užsakymai bus tvarkomi per 48 valandas.Jums bus pranešta on-line, kai jis siunčiamas ir sekimo informaciją, paprastai atnaujinamas per 72 valandas.

3. Jei pakuotėje nėra atvykimo 60 dienų (Pietų Amerika 90 dienų),mes grąžinsime arba vėl, todėl prašome ne atvirą ginčą, jeigu paketas nereikia atvykti iki to laiko.

Mes tikimės, kad jūs su mumis susisiekti dėl bet kokių klausimų dėl jūsų užsakymą vietoj to, suteikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar darbo ginčą, kuris nebus naudinga problemų sprendimui.

Jei jus tenkina jūsų užsakymą, prašome palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždžių ir rekomenduoja mus kitiems klientams.Ačiū!!!

Daugiau Q&A

Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes visada suteikti jums geriausias paslaugas ir produktų.

  • kiekis - 1
  • Modelio Numeris - kosmetikos sluoksniuotos sponge set
  • Medžiaga - Hidrofilinis ne latekso kempinės
  • Vienetų skaičius - Vienas Vienetas
  • Elemento Tipas - Kosmetikos Sluoksniuotos
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Dydis - 1
  • Prekės Pavadinimas - sponelfge
  • Aš gavau viskas labai greitai. Liesti yra neįtikėtinai malonus, labai gerai padidėjimo dydis yra šlapias. Troškinys ir taikyti tonas oooochen geri, rekomenduoju visus 100% )) ačiū pardavėju! Supakuoti puikiai

    Scottlcci | 2022-01-17

    Jūsų Įvertinimas : 5

    Sponge tikrai patiko, tankus, gerai, padidinti apimtis, kokybė įsigyti sponge patinka, ir dar už tokią kainą, aš tikrai užsisakyti daugiau. Ačiū, kad pardavėjas, atsiuntė greitai. Pirkti, rekomenduoju tikrai.

    Heri Thug | 2022-01-11

    Jūsų Įvertinimas : 5

    Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti